Jäseneksi

 

Jos olet kiinnostunut liittymään VaVi ry:n jäseneksi, täytä tästä Jäsenhakemus. Lisätietoja jäsenasioista saat jäsensihteeriltä: elisa.pekki@gmail.com. VaVi ry:n hallitus käsittelee jäsenhakemukset, jonka jälkeen saat ilmoituksen hyväksynnästä sekä maksuohjeet sähköpostitse.

VaVi ry:n jäsenmaksut vuonna 2019: varsinainen jäsen 22 euroa ja kannatusjäsen 15 euroa. Vepekoulutuksista peritään lisäksi kausimaksu, joka vahvistetaan vuosittain hallituksen kokouksessa. Muut koulutus- ja tapahtumamaksut vahvistetaan kunkin tapahtuman kohdalla. Lisätietoja treenimaksuista ja koulutuksista saat hallituksen jäseniltä (yhteystiedot löydät Yhdistys-sivulta). Jäsenyys on voimassa kalenterivuoden.

Vepekoulutuksia järjestetään kesäaikaan toukokuusta syyskuun alkuun. Harjoituksissa tarvitaan koko ryhmän ohjaajia (soutajiksi, hukkuviksi ja avustajiksi). Siksi harjoituksissa tulee käydä säännöllisesti. Treeneissä jokainen ohjaaja osallistuu siis myös toisten koirien kouluttamiseen. Harjoitukset järjestetään arki-iltaisin ja ne kestävät noin 3 tuntia. On tärkeää, että paikalle tullaan ajoissa rakentamaan harjoitusrataa ja auttamaan välineiden kuntoon laitossa. Samoin kuin treenien lopuksi kaikki auttavat radan purkamisessa ja välineiden pois viennissä.

Jäsenillä on myös työ- ja talkoovelvoite, joka tarkoittaa sitä, että jokainen koulutuksiin osallistuva sitoutuu myös työskentelemään yhdistyksen järjestämissä kokeissa/tapahtumissa sekä talkoissa. Lisätietoja saat hallituksen jäseniltä.

VaVi ry:n jäsenet saavat jäsenetuna tuntuvia alennuksia Salon PetMartin tuotteista. Alennuksen saa näyttämällä kassalla VaVi-nimikorttia.

© 2019 VaVi ry.     Yhteistyössä:

sponsori_2019_iso_valk.gif
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now