VEPE-ryhmäohjeet

 

Yhteismeili: vavi.vepe@gmail.com. Tähän osoitteeseen lähetetään kaikki treeneihin liittyvät viestit: peruutukset, muutokset ym. ilmoitukset. Viestin Aihe-kenttään selvästi näkyviin mitä ryhmää asia koskee. Treenien peruutukset meiliin hyvissä ajoin; viimeistään päivää ennen treenejä. Mutta jos joudut äkillisen sairastumisen takia perumaan vasta treenipäivänä, ilmoita siitä silloin soittamalla tai tekstiviestillä (ryhmien vastuuhenkilön tiedot lisätään kun paikat on jaettu). Treeneihin tullaan vaikka ilman koiraa; eli sitoudutaan ryhmään ja treeneissä käydään säännöllisesti. Koiran sairastuessa ohjaaja tulee rantaan ja koira jää kotiin. Kylmä, kuuma, vesisade tmv. huono sää ei ole pätevä poissaolon syy. Maksimipoissaolot ilman pätevää syytä tai ilmoittamatta 2 kertaa, jonka jälkeen paikka voidaan antaa eteenpäin. Kaikkien koirien rokotukset tarkistetaan viimeistään ensimmäisissä treeneissä.

TREENIRYHMÄT JA MAKSUT 2020:
Treeniryhmät käynnistyvät toukokuussa, vko 19, ja treenit jatkuvat elokuun loppuun. Ryhmiä on kaudella 2020 kaksi. Kausimaksu on 100 euroa/koirakko. Maksuohjeet lähetetään paikan saaneille, kun paikat on vahvistettu. Mikäli kesän aikana joudutaan perumaan treenejä esim. liian vähäisen osallistujamäärän tai jonkun muun painavan syyn takia, niin yksittäisiä maksuja ei palauteta. Kausimaksuja ei palauteta myöskään, jos koira joudutaan poistamaan rannasta häiritsevän haukkumisen takia, tai jos ohjaaja on toistuvasti poissa treeneistä ilman pätevää syytä. Jos koira sairastuu vakavasti kesken kauden, on kausimaksusta mahdollisuus saada osapalautus, mikäli paikka saadaan ohjattua eteenpäin. Kausipaikkoja tai yksittäisiä treenikertoja ei voi myydä tai vaihtaa, vaan poisjäämisestä ilmoitetaan aina vavi-meiliin/yhteyshenkilölle, joka siirtää paikan eteenpäin.

 

OHJEET VEPERYHMÄLÄISILLE

 • Kaikkien treeniryhmiin osallistuvien koirien tulee osata odottaa vuoroaan haukkumatta. Jos koira ei osaa odottaa hiljaa, ei ryhmään voi osallistua.

 • Rantaan ei saa tuoda sairasta koiraa eikä juoksuista narttua (poikkeuksena jaetut ryhmät, joissa juoksunarttu voi treenata muun ryhmän suostumuksella viimeisenä; keskustele asiasta aina ensin ryhmäsi vastuuhenkilön kanssa).

 • Koiran rokotukset tulee olla kunnossa. (Kennelliiton rokotusmääräykset löytyvät tästä linkistä)

 • Jokainen koiran ohjaaja/haltija on itse vastuussa koirastaan ja toimii omalla vastuullaan. Yhdistys ei vastaa koirille, ihmisille tai omaisuudelle sattuneista vahingoista.

 • Koirien jätökset ja muut roskat siivotaan aina pois alueelta.

 • Koirat pidetään rannassa kytkettyinä, paitsi silloin kun ne ovat suorittamassa liikettä (koira kytketään HETI liikkeen päätyttyä).

 • Treeneihin tullaan ajoissa (noin 10-15 min. ennen treenien alkamista) putsaamaan ranta, rakentamaan rataa ja siirtämään välineet rantaan. Rannassa kaikki avustavat myös toisten koiria, joten treeneissä tulee olla koko treenien ajan. Treenien lopuksi kaikki jäävät auttamaan välineiden puhdistamisessa ja pois korjaamisessa.

 • SOVE/ALOon kisaamaan menossa olevat koirakot, joilla ei ole omaa apuohjaajaa, sopivat ryhmästä jonkun apuohjaajaksi, ja mielellään niin, että sama apuohjaaja auttaa koirakkoa myös kokeissa.

 • Treeneissä yhdellä henkilöllä on vain 1 treenipaikka, että ehtii myös avustamaan muita ryhmäläisiä. Jos ohjaaja tulee yksin ja on kaksi koiraa, niin voi treenata molempia koiria, mutta siis yhdellä paikalla niin, että vaihtaa koiraa kierrosten välissä. Vaikka treenipaikkoja olisi ostettu kaksi (esim. saman perheen jäsenet), niin molempien ohjaajien tulee olla paikalla, että voi käyttää kahta koirapaikkaa.

 • SOVE/ALO-ohjaajat tuovat/hankkivat oman vientiesineen, jota käytetään treeneissä ja mahd. kokeissa.

 • Koirat odottavat vuoroaan autossa tai häkissä rannan lähettyvillä.

 • Jos ohjaaja käyttäytyy epäasiallisesti muita ryhmäläisiä kohtaan rannassa (tai facebookissa), poistuu treeneistä kesken suutuspäissään, kohtelee koiraa huonosti tmv., on ryhmän vastuuhenkilöllä valtuudet antaa ohjaajalle varoitus. Hallitus käsittelee varoitukset ja päättää jatkotoimenpiteistä. Myös epäasiallinen ja huono käytös kokeissa voi johtaa ryhmästä erottamiseen.


TYÖVELVOITE: VaVin varsinaisilla jäsenillä on työvelvoite, joka tarkoittaa sitä, että jokainen vepetreeniryhmiin osallistuva sitoutuu työskentelemään vähintään yhdessä yhdistyksen järjestämässä vepekokeessa kauden aikana. Myös treenipaikkojen hakuun seuraavalle kaudelle vaikuttaa edellisen kauden velvoitteiden suorittamiset.

TALKOOVELVOITE: Vepetreeniryhmiin osallistuvilla on talkoovelvoite osallistua yhdistyksen järjestämiin rannansiivous/kunnostustalkoisiin.

© 2020 VaVi ry.     Yhteistyössä:

sponsori_2019_iso_valk.gif
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now