Veperyhmät

 

Kausi 2019 on päättynyt. Ensi kesän treenipaikkojen hakuohjeet päivitetään tänne alkuvuodesta.

. . .

Treeniryhmiä on vuonna 2019 Vuohensaaressa kolme: tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin. Treenit alkavat aina klo 17:30 (kaikki tulevat paikalle 10-15 min. aiemmin laittamaan välineet ja ranta kuntoon). Kausimaksu on sama kuin ennenkin, 82 euroa, joka maksetaan paikkojen vahvistuttua. Ryhmät käynnistyvät toukokuussa, vkolla 19 ja treenit jatkuvat viikottain elokuun loppuun. Treenirannan osoite on Satamakatu 102, Salo. Treeniryhmien toimintaohjeet ja säännöt tulee lukea ja hyväksyä ennen paikan hakemista. Lähetä kaikki treeniryhmiin liittyvä sähköposti aina osoitteeseen: vavi.vepe@gmail.com. Kirjoita Aihe-kenttään selkeästi mitä ryhmää viestisi koskee. Treeniryhmien vetäjät kaudella 2019: tiistai Jaana Kontto & Jenni Välikangas, keskiviikko Tiina M. Saarinen & Tiina J. Saarinen, torstai Jeanette Wikman & Petteri Markula. Varalla kaikille ryhmille Jarkko ja Elisa Pekki.

VEPE treenipaikkahakemus 2019

 

Kauden 2019 vepepaikkojen hakuaika alkaa 10.1. ja päättyy 31.1. tai jo aiemmin, mikäli paikat täyttyvät. Sekä uudet että vanhat harrastajat hakevat ryhmiin lähettämällä ohessa pyydetyt tiedot. Ennakkoon lähetettyjä tai puutteellisia hakemuksia ei käsitellä. Lue ennen hakemuksen lähettämistä tästä linkistä löytyvät Ryhmäohjeet. Lähettämällä hakemuksen hyväksyt ehdot/ohjeet ja sitoudut niitä noudattamaan. Saat sähköpostilla tiedon oletko saanut paikan ja maksuohjeet, kun paikat on jaettu.

Huomioithan, että treeniryhmissä harjoittelevien koirien tulee osata odottaa vuoroaan rauhassa ja haukkumatta. Ohjaajien edellytetään sitoutuvan ryhmään ja käyvän treeneissä säännöllisesti: esim. koiran sairastuessa, tulee ohjaajan osallistua treeneihin myös ilman koiraa. 25.-26.5.2019 järjestettävä VaVin toimitsijakoulutus on pakollinen kaikille vepetreeniryhmäläisille.

© 2020 VaVi ry.     Yhteistyössä:

sponsori_2019_iso_valk.gif
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now